luni, 23 mai 2022

Ce meserie a viitorului ți se pare mai interesantă? Motivează-ți răspunsul, în 50 – 100 de cuvinte, valorificând textul 2==test 5

 

În momentul în care mașinile vor deveni capabile sa controleze alte mașini prin Inteligența Artificială, evident, rolul oamenilor se va schimba, aceștia fiind într-o poziție de a programa acele mașini. Adică nu vom mai auzi de profesii precum cele de șofer sau funcționar bancar, chiar și alte domenii la care ne vom aștepta mai puțin, cum sunt avocatura, medicina, se vor transforma destul de mult.
  Mi s-ar părea interesantă meseria de tehnician în domeniul energiei eoliene
Iată de ce:dacă schimbările climatice amenință că vor deteriora grav lumea așa cum o știm, va deveni mai important să ne îndreptăm către surse de energie curate. 
Se vorbește încă din zilele noastre că reducerea emisiilor de carbon și metan înseamnă tranziția departe de sursele de combustibil fosil, cum ar fi petrolul, cărbunele și gazele naturale. 
   De la orele de fizică am înțeles că energia eoliană va fi probabil o mare parte din viitor.Privind harta țării noastre am văzut că este deja o industrie care a crescut foarte mult și probabil că va crește mult mai mult, ceea ce înseamnă că tehnicienii calificați vor fi necesari,pentru a ajuta la instalarea, întreținerea și repararea turbinelor eoliene gigantice.Ei bine,doresc să mă număr printre aceștia.
   Această meserie mi s-ar părea interesantă,pentru că de pe acum se spune că în orasșle din întreaga lume, tehnicienii de energie eoline se bucură de o muncă stabilă într-o industrie în creștere, devenind astfel una dintre cele mai căutate meserii de viitor.
   Până atunci voi învăța mult la fizică,matematică,iar în serile de iarnă voi privi,așezat la gura sobei flacăra albastră a focului,,care vesel pâlpăiește.”!!!!!!!!!!!!!!